SOBRE MI

pere gallifa audiovisuals video sabadell casament boda
Em dic Pere Gallifa i vaig néixer a Sabadell el 1989. Sóc llicenciat en Comunicació Audiovisual (UAB), graduat en Filosofia (UAB) i tinc un màster de Comunicació Corporativa, Esdeveniments i Protocol (UOC).
He treballat en diverses emissores de ràdio, des de la ràdio local de Matadepera, fins a Onda Cero, COPE i Ràdio Sabadell.
En televisió he fet de càmera ENG i he realitzat programes per la Xarxa de Televisions Locals i he estat operador de càmera d’una sèrie de reportatges pels Balcans finançats per la Unió Europea. També he treballat durant dos anys al Servei d’Audiovisuals de la Universitat Autònoma de Barcelona i com a tècnic a Òmnium Cultural.
Finalment, com a càmera freelance he realitzat vídeos corporatius, promocionals, conferències, exposicions, making of de sessions de fotos, afterparties, casaments, etc. He realitzat els videoclips de les cançons dels estius 2013 i 2014 del programa “Els optimistes” i els continguts audiovisuals del programa “Quatre Gats” de Catalunya Ràdio. També he realitzat el vídeo de l’acció celebrada per inaugurar el nou passeig de Sabadell i diversos treballs per Jané, Universitat Autònoma de Barcelona, Poble Espanyol, TRAM i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, entre altres.
Atualment m’estic centrant en els vídeos de casament, intentant oferir un estil cinematogràfic, moder, elegant i espontani. Per això he creat una pàgina web especialitzada, que us animo a visitar!